SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Ieder jaar probeert Stichting Simbólica Projecten
700 kinderen in Guatemala te steunen zodat zij naar school kunnen

ELKE DONATIE TELT

Stichting Simbólica Projecten is een vrijwilligersorganisatie die kleine producenten in Mexico en Guatemala zowel praktische als financiële hulp biedt. Daarbij worden hun werknemers en families betrokken waarmee indirect de lokale gemeenschap ondersteund wordt. De kleinschalige projecten worden opgezet samen met de lokale mensen zelf. Denk aan: onderwijs voor de kinderen, vakopleidingen, tips voor bedrijfsvoering, verbeteringen aan de werkplaats, een eerste PC. Het zijn vaak net de kleine steuntjes in de rug die mensen in ontwikkelingslanden doen groeien.

Lopende Projecten

GEREALISEERDE PROJECTEN

Stichting Simbolica Projecten bestaat sinds 2009 en heeft al een indrukwekkende track record. Mede dankzij donaties van winkeliers en particulieren. Allen hartelijk dank hiervoor. Zonder jullie steun zouden wij dit werk niet kunnen doen.

NIEUWS

Meaningful gifts,

when words are not enough..

Simbolica Fair Trade is een duurzaam merk voor zilveren sieraden met de symboliek van oude culturen als de Maya, Azteken, Hopi, Maori. Of halfedelstenen, beroemd om hun krachtige werking. Symbolen voor vriendschap, liefde, vergeving…voor als je iemand echt iets te zeggen hebt.

Give Back

10% van de opbrengst komt ten goede aan de projecten van Stichting Simbolica Projecten (www.simbolicaprojecten.net) waardoor o.a. honderden Maya kinderen ieder jaar weer naar school kunnen.

ONDERNEMEN

Versterken van de positie van kleine producenten in Mexico en Guatemala

FAIR TRADE

Steunen van fair trade-beleid in de werkplaatsen met respect voor mens en milieu

GEEN KINDERARBEID

Terugdringen van kinderarbeid

EDUCATIE

Bevorderen van basisscholing en vakopleidingen